Gracia Holland BV. Nunspeet Tel: 0341-252952 email: info@graciaholland.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00uur en 13:00 - 1700uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00uur

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

© 2008 Gracia Holland BV.

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

Bereiding:

 

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Meng op ,de kip na, alle ingrediënten in een kom (die groot genoeg is voor de kip). Proef de marinade en maak deze op smaak.

 

Snijd vervolgens de kippendijen in evengrote stukken en meng deze met het vlees. Zorg ervoor dat de kip volledig doordrenkt is van de marinade. Zet vervolgens in de koelkast. Mag gerust een nachtje staan.

 

Zet een half uurtje voordat je de kip gaat rijgen de stokjes in het water. Ze verbranden dan minder snel. Gril de kip vervolgens op de BBQ (niet al te heet) gaar.

 

Ingrediënten

 

   800 tot 1000 gr kippendijen

   1 gesnipperde ui

   2 grofgesneden tenen knoflook

   2 el suiker

   3 tl Sambal (naar smaak meer)

   ketjap manis (flinke hoeveelheid)

   flinke scheut olijfolie

   Satestokjes

 

Voor het gemak kunt u ook onze dijenvlees spiezen proberen, die zijn zowiezo altijd goed van smaak:)

 

 

Smakelijk eten:)