Gracia Holland BV. Nunspeet Tel: 0341-252952 email: info@graciaholland.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00uur en 13:00 - 1700uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00uur

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

© 2008 Gracia Holland BV.

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

Kip in pindasaus van de barbecue

 

Een perfect gerecht om gasten op onverwachte wijze te verrassen,

een makkelijk barbecuegerecht naar Oosters recept waarmee u vast veel lof oogst.

 

Ingrediënten:

4 kipfilets

2 eetlepels pindakaas

1 eetlepel vers limoensap

2 theelepels ketjap

1 teentje knoflook, fijngesneden

1/3 theelepel kerriepoeder

1 mespuntje cayennepeper

 

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min

De barbecue goed heet laten worden.

In een kom de pindakaas, limoensap, ketjap, knoflook, kerriepoeder en cayennepeper mengen.

Het rooster licht met olie invetten. De kipfilet erop leggen en met 1/2 van de saus insmeren. 6-10 minuten roosteren.

De kip omdraaien en met de resterende saus insmeren. Wederom 6-10  minuten roosteren, tot het vleessap helder is.

 

Smakelijk eten:)