Gracia Holland BV. Nunspeet Tel: 0341-252952 email: info@graciaholland.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 - 12:00uur en 13:00 - 1700uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00uur

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

© 2008 Gracia Holland BV.

 

Welkom.
Over ons.
Links.
Assortiment.
Recepten.
Barbecue.
Wild en Gevogelte.
Openingstijden.

Benodigdheden voor dit gerecht:

 

   500 gram herten poulet ( voor 4 personen )

   100 gram prei

   150 gram uien

   100 gram winterwortel

   1 blikje tomatenpuree

   2 dl rode wijn

   Zout en peper

   Selderij, peterselie en basilicum

   100 gram gedroogde pruimen

   Boter en bloem

   1 dl kookroom

 

Bereidingswijze van dit recept:

 

Bak het herten poulet met zout en peper in de boter

Doe de gesneden uien erbij, en fruit deze lichtbruin  

Voeg de gesneden prei en wortel toe

Vervolgens de tomatenpuree

Blus het af met de rode wijn, en laat dit op een zacht vuur minstens 2 uur sudderen

Let op af en toe iets water toevoegen tegen het droogkoken

Na 2 uur de gesneden selderij, peterselie en basilicum toevoegen

Voeg nu de gedroogde pruimen toe, en laat dit 15 minuten mee pruttelen

Als laatste de kookroom toevoegen

Eventueel iets afbinden met een papje van bloem en water ( lopend meel )

Serveertip:

Wildstoofpotje serveert u met stoofperen en aardappelpuree

Hier kunt u verse sperzieboontjes bij serveren. Smakelijk eten:)